lauantai 26. syyskuuta 2015

Rentoa rantaelämää

26.9. Mandalay Beach, Oxnard
Päivä alkoi rennosti aamiaspöydässä. Ei ollut kiire mihinkään. Asunnossa oli pyykinpesumahdollisuus, jota käytimme hyväksi. Pyykit koneeseen.


Vaatehuoltohommien jälkeen lähdimme talsimaan rannalle. Valtavan pitkä hiekkaranta ilman ihmisiä! Turhaan ei vuokraemäntämme kirjoittanut, että paikka on "under radar" ja ymmärrän kyllä, sellaisena minäkin haluaisin sen säilyttää. Lähempänä puoltapäivää alkoi tulla muutamia ihmisiä rannalle, jokunen picnicporukka ja lapsiperheitä. Erikoista! Hieno tyhjä ranta. Mitenhän tämä on pysynyt tällaisena?


Rantahommien ja pikku painajaisten jälkeen hyppäsimme iltapäivällä autoon ja ajoimme venesatamaan syömään. Satamassa näytti olevan ns. normaalijengin veneitä, ei mitään ökyjahteja, ainakaan tuossa osassa satamaa missä olimme. Menimme syömään asuntomme datakansiossakin suositeltuun The Italian Job -ravintolaan. Siisti paikka todella hyvä ruoka. Ei ihan halpa paikka mutta hintansa väärti. Itse otin kalaa, vaimo hummeriraviolia ja kaverit lasagnea.


Hyvän ruoan jälkeen kävimme kotimatkalla vielä The Bottle Shop -nimissä kaupassa, joka oli normijuomien lisäksi täynnä mikropanimoiden tuotteita. Ostin pullon tummaa olutta. Mukava nähdä, että täällä lännessäkin on alettu enemmän ja enemmän tajuta muittenkin oluiden kuin Budwaiserin makua. Tai eihän Bud ole olutta...


Klo on nyt illalla 6PM ja lähdemme vielä rantaan katsomaan löytyykö laskeva aurinko sieltä. Ilma mukavat 24C. Tällä lailla täällä hidastellaan. Tähän voisi vaikka tottua. Huomenna kohti San Luis Opisboa.

Edit: Aurinko laskee. Oli hieno hetki. Kuva vahvasti väritetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti