perjantai 25. syyskuuta 2015

Hollywood Boulevard, tähtiä, saastaa ja kurjuutta

24.9. Palm Springs - Hollywood
Ohjastimme auton aamutuimaan kohti Hollywoodia. Tarkoitus oli ajaa Mulholland Drivea katsomaan HOLLYWOOD -kirjaimia. Sinne siis. Rasittavan moottoritieajon, johon kuului muutama ruuhkassa seisominen, saavuimme tien alkun ja ei muuta kuin kiemurtelemaan ylös tietä. Tovin aikaa pyörittyämme ylös tulimme näköalapaikalle, josta oli hienot näkymät LA downtowniin. Paikalta vei portaat ylös toiselle paikalle, josta oli näkymä The Kirjaimille.


Tarkoitus oli ollut ajaa vielä lähemmäs kirjaimia mutta eipäs viitsitty lähteä kurvailemaan vaan kiemurreltiin Mulholland Drive alas ja majoitukseen.

Yön yli majaksi oli vuokrattu Airbnb -sivun kautta studio neljälle. Siis yksi pienehkö huone. Tilaa ei ollutkaan kuin juuri nukkumiseen mutta tämä olikin tarkoitus, nukkua yön yli ja jatkaa matkaa. Studio oli Hollywood Boulevardilla, tähtien kadulla.


Kamat huoneeseen ja kadulle talsimaan muiden turistien joukkoon. Kävelimme kiinalaiselle teatterille katsomaan starojen betoniin valettuja käden- ja jalanjälkiä ja sieltä Hootersiin syömään ja tuijottamaan muita juttuja.




Tällä kadunpätkällä oli eniten kodittomia ja huumesekoilijoita mitä olen missään maailmalla nähnyt. Porttikongissa tyyppi piikitti itseään, kun turistit kävelivät viiden metrin päästä ohi. Likainen, paskainen ja murheellinen katu.


Airbnb -varaus toimi hyvin, majoittajalta tuli ohjeet mistä saa avaimen ja muita majoitukseen liittyviä juttuja mailina pari päivää ennen majoitusajankohtaa. Avaimen sai lukitusta boksista talon takaa ja huoneessa oli parkkilupa viereiselle parkkipaikalle. Lisäksi Airbnb:ltä tulee muistuksia usein majoittumisesta. Toimiva juttu!

Yöllä kuului kadulta hirveä älämölö joka jatkui pitkälle yöhön. Hyvin valvotun yön jälkeen oli siis aika suunnata Oxnardiin, ylös tietä nro 1, Santa Monica Pier:in kautta.

Vielä pari kuvaa kadulta.
Liberace, vanha limanuljaskakin oli nimenä tähdessä.


Showtime, ei menty...


2 kommenttia:

  1. Beverly Laurel Motorhotel hyvä hotelli ja ravintola Swingers sen alakerrassa, Los Angelesissa. Yövyimme 4 yötä.

    VastaaPoista
  2. Beverly Laurel Motorhotel hyvä hotelli ja ravintola Swingers sen alakerrassa, Los Angelesissa. Yövyimme 4 yötä.

    VastaaPoista