keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Matka mantereen halki ja Las Vegas

14.9 jälleen matkapäivä. Oli tullut aika karistaa itärannikko ja lentää hurauttaa Dallasin kautta Las Vegasiin.
Matka alkoi Washingtonista Reaganin kentältä. Matka taksilla kentälle kesti Capitol Hillin alueelta 15 min. Kenttä on kohtuullisen rauhallinen ja selkeä. Pääsimme ajoissa matkaan ja koneen noustessa näin vielä Pentagonin yläilmoista käsin. Dallasin kentällä oli vaihtoaika parisen tuntia. Kenttä on erittäin selkeä ja siisti. Kone oli taas ajallaan ja laukkukin tuli joten kaikki meni kivasti. Näin Las Vegasiin tullessa Hooverin padon, joka vielä käydään katsomassa myös maasta. Kelloa siirrettiin 3 h taaksepäin.

Las Vegasin kentällä ajoimme sukkulabussilla Car Rental Centeriin hakemaan vuokra-autoa Alamon tiskiltä. Vuokra-autokeskus oli siisti, selkeä ja iso. Alamon tiski löytyi siis helposti ja virkailijalla oli paperit melkein valmiina. Yksi vakuutus otettiin lisäksi, maksettiin lisäkuski, yhden suunnan maksu sekä merkittiin vaimo myös kuskiksi. Nevadassa autoa vuokratessa puolison saa merkittyä maksutta kuskiksi. Se piti itse pyytää, agentti ei sitä sanonut. Sitten käveltiin halliin hakemaan autoa. Valittavana oli Jeep tai GMC maasturit. Otimme GMC:n koska siinä tuntui olevan isompi tavaratila ja muutenkin auto vaikutti vähän isommalta. Sitten baanalle.

Kentältä oli todella helppo ajaa Flamingo -hotelliin, josta olimme huoneet varanneet. Hotellin respassa oli täysi kaaos. Sisälle kirjautujia oli muutaman sadan metrin jono, luit aivan oikein, nämä hotellit ovat VALTAVIA. Vaimo oli kuitenkin tsekannut meidät netissä sisään, joten kävimme vain noukkimassa avaimet Keys and Mail -tiskiltä.

Illalla kävimme ihmettelemässä kasinon menoa, kävelemässä vähän pitkin Strippiä, ottamassa kuvia ja iltapalalla. Pitsasuikaleen jälkeen oli päivä täysi, olimme olleet jalkeilla 16h. Unta ei tarvinnut odottaa.

15.9. 15v hääpäivä alkoi klo 7 jälkeen hotellin valtaisalla buffetaamaisella, jossa vierähti kolmatta tuntia. Olimme edellisenä iltana päättäneet, että emme autoile tänä päivänä vaan keskitymme olemaan kuin ainakin perusjuntit ihmemaassa. Meininki nimittäin on Stripillä kuin houruinhuoneen ja ruotsinlaivan yhdistelmä potenssiin 100. Aamiaisen ja siellä nautittujen Bloody Maryjen jälkeen sulauduimme joukkoon kuin kalat veteen.

Olihan meillä ohjelmaakin. Iltapäivällä ajoimme taksilla Little White Wedding Kappeliin uudistamaan vihkivalamme. Hauska tilaisuus vaaleanpunaisessa avo Cadillacissa.



Illalla kävimme syömässä hotellin rakennuksessa sijaitsevassa Margaritaville -ravintolassa. Ravintolan nimi kertoo tyhjentävästi päivän toiminnot.

16.9. Perustoimintopäivä, ajoimme aamulla Walmartiin ostoksille ja sieltä kolikkopesulaan. Kassillinen pyykkiä maksoi kaikkineen 4$, siis kohtuuhinta. Kävimme syömässä downtownissa sijaisevassa Heart Attack Bar & Grill -burgeripaikassa. Edit: Reissun paras hampurilaisateria! Kannattaa googlata nimi!

Sitten pikku huilihetken jälkeen olikin Vegasin toinen kohokohta. Meillä oli liput MGM Grand -hotellissa olevaan Cirque de Soleil esitykseen KA. Esityksellä on oma teatteri ja kauppa MGM:n sisällä. Esitys oli, en oikein löydä sanoja, uskomaton. SIIS upea. Meillä oli paikat riviltä 3 ja esitys pyöri välillä muutaman metrin päässä. Aivan ehdoton kokemus! Suosittelen!

Las Vegas ja joku show kannattaa ehdottomasti kokea kerran elämässä. Nyt Elviksenkin esittämä Viva Las Vegas kuulostaa aivan erilaiselta kuin ennen. Kuvassa hotellimme iltavalossa.




1 kommentti:

  1. Timo pyysi ilmoittamaan, että on puhelinmotissa reservaatissa. Tekstiä blogiin tulee, kunhan puhelimeen saadaan kenttää.

    VastaaPoista