lauantai 12. syyskuuta 2015

11.9.

Perjantai 11.9. Uutistenlukijoilla oli tummat puvut, tv näytti liveohjelmaa Ground Zerolta ja muualta. Muualla suurkaupungissa elämä jatkui normaalisti.

Kävimme napsuttelemassa automaatista varatut Greyhound bussiliput. Ja kalkuloimme olisiko lauantain siirryminen Port Authoritylle bussikyytiin mahdollista metrolla. Päädyimme mukavuudenhaluisina taksiin. Port Authority aseman kautta matkustaa päivittäin 250000 ihmistä pitkin poikin, joten oli ihan hyvä käydä vähän tiedustelemassa reittejä.

Illalla meillä oli varattu West Siden Carmine's ravintolaan pöytä juhlaa varten. Vaimon 28 vuotisjuhlaa. Lukija voi lukea tämän ikäasian rivien välistä... Menimme paikalle vähän ennen seitsemää ja ystävät olivat järjestäneet mukavan yllätyksen ennen syöntiä, Manhattan cocktailit loungessa. Sitten sirryttiin syömään. Paikan teema on italialainen kotiruoka, annokset ovat kokoperheen annoksia, 4-6 hengelle. Voi mahoton, että olikin hyvää!



Hemmetti, että olimme täynnä! Jälkiruokana ollut juustokakku meinasi katkaista kamelin selkärangan mutta pääsimme hengissä ulos. Mahtava ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti