lauantai 5. syyskuuta 2015

Pakkaamisen sietämätön ongelma

Miten tämä pakkaaminen on aina yhtä kenkkua?
Aasiaan on yleensä lähdetty pelkät käsimatkatavarat mukana mutta nyt on joutunut hieman tinkimään. Selviämme kuitenkin yhdellä matkalaukulla. Käytämme reissussa pesuloita aina, kun on mahdollista, joten vaatteita ei tarvi hirveää määrää. Kenkiäkään ei oteta mukaan malliin Imelda Marcos mutta kaikenlainen sälä täyttää laukun äkkiä. Laukku näytti painavan 19 kg, aika hyvä kahdelle ihmiselle. Katsotaas mitä takaisin tullessa on.

Käteistä rahaa on vaihdettu Forexista sen verran, että tippejä voi jakaa sinne tänne. Muuten pelataan korteilla.  Meitä on varoiteltu monesta suusta, että tippikulttuuri on suurin kulttuurisokki, joka yllättää reissussa Amerikassa. Olen siis henkisesti alkanut valmistautua siihen, että menen taala ojossa joka paikkaan. En kyllä aikaisemmilta reissuilta Floridasta muista, että se olisi hätkäyttänyt mutta niistä reissuista on aikaa.

PassitrahatkortitlääkkeetiPadkännykkälaturit check! Matka voi alkaa Canned Heatin On The Road Again tahtiin!



2 kommenttia:

  1. Oisko ollut parempi kaksi käsimatkatavaralaukkua? Saa ottaa koneeseen sisälle. Ovat tarkkoja nykyään, paino ja koko katsottiin. Tippi 15-20prosenttia riitti yleensä, mutta oli pari paikkaa joissa vinkuivat lisää.

    VastaaPoista
  2. Joo Pikli, sekin on hyvä vaihtoehto. Molempi pahempi 😀 . Taitaa olla tuo 20 % lähellä tippi.

    VastaaPoista