keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Militariaa ja avaruutta.

 Arvaako kukaan miten aamu alkoi? Dinerissa. Metro Diner, missä olemme käyneet, tuo mieleen American Graffiti -elokuvan.

Osa joukkoa halusi lähteä Manhattanin eteläkärkeen ostoksille. Minä avaruusmies ja matkaseurueemme militaryosasto suuntasimme laiturille 86, http://www.intrepidmuseum.org, Intrepid -lentotukialukseen tehtyyn meri-, ilma- ja avaruusmuseoon.
Kyllä täällä osataan. Laivassa vierähti kolmisen tuntia, paljon katseltavaa ja ennen kaikkea koettavaa. Laivalla on mm. yksi museoiduista avaruussukkuloista, ensimmäisiä ohjussukellusveneitä ja Concorde lentokone kaiken muun lisäksi. Mikäli vähänkin kiinnostaa tällainen historia, sinne vaan. Aikuisten lippu 31$. Metrolla ei pääse viereen vaan  7 $ taksimatka Times Squarelta tulee päälle.

Kaverit jatkoivat vielä katselemaan nähtävyyksiä, minä ajoin metrolla kulmille, kaupan ja lähikippolan kautta hotelliin. Kulman baarissa keskustelin tovin baarimikon kanssa hänen tarjouksestaan, drinks for the cold weather, Irish Coffee. Lämpö on nimittäin tänäänkin yli 30 astetta.
Join siis yhden kylmän Heinäkengän.


1 kommentti:

  1. Seurue jakaantui siis tänään alle 50 ja yli 50 vuotiaisiin. Molemmissa joukkueissa kolme jäsentä. Me nuoret suuntasimme ilmaislauttaan katselemaan Vapauden patsasta ja sitten Wall Streetin kautta shoppailemaan. Teema, shop until you drop, toimi. Olli voitti meidät tytöt shoppailussa ihan puhtaasti. Hauskaa oli, vaikka minun shoppailu oli vain yksi T-paita ja sekin Timolle.

    VastaaPoista