sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Matka jatkuu pohjoista kohti

27.9. Mandalay Bay, Oxnard-San Luis Opisbo

Päätimme lähteä matkaan seuraavana aamuna kiirehtimättä ja auto kääntyikin tielle vasta kynmmenen maissa hyvän itsetehdyn aamiaisen jälkeen. Lähetin vielä lähtiessä talon emännälle viestin: "Elvis has left building" ja vastaus tuli heti hyvän matkan toivotuksin. Avaimet vielä lockboxiin ja baanalle.
Ykköstietä oli kiva ajella, liikenne oli sopivan soljuvaa. Pysähdyimme ennen Santa Barbaraa Gabrillo East Beachilla katselemassa maisemia. Rannalla oli kohtuullisesti porukkaa, peliporukoita, perheitä, isovanhempia lapsenlapsineen ja me. Mukavaa sunnuntaimeininkiä. Kuvassa pelataan frisbeellä amerikkalaista futista tai sen tapaista.


Matka jatkui ylöspäin. Matkalla pysähdyimme Lomboc nimisessä paikassa pikalounaalle. Kentucky Fried Chicken ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa, heikko esitys. Teimme vielä pikapysähdyksen Pismo Beachilla, joka näytti olevan rantakirppuautojen luvattu vuokrauspaikka.

Saavuimme San Luis Opisboon vähän ennen kolmea. Huoneet eivät olleet valmiina, joten suunnistimme autolla tiedustelemaan kaupungin keskustan menoa. Jopas olikin iloinen yllätys. Todella kiva pieni keskusta, nyt täynnä sunnuntaimenoa. Heitimme kamat "Batesmotelliimme" ja suunnistimme keskustaan.

Oluen ystäville myös tämä alue tarjoaa paljon. Pieniä panimoita on useita alueella ja mekin kävimme yhdessä. Kiva kaupunki!






Vielä loppuun kuva motellistamme, sen vastaanotosta. Vastaanotossa oli elokuvista tuttu monimurhaajan näköinen tyyppi. Pitänee naulata ovi kiinni yöksi... Ei vainkaan siistit huoneet, ihan hyvä majapaikka yöksi.


PS. Harmittaa, että ei ole toista kuukautta aikaa koluta näitä Kalifornian pikkupaikkoja, tosi kivaa meininkiä! Aina ei voi voittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti