lauantai 26. syyskuuta 2015

Rannikolle!

25.9. Hollywood-(Santa Monica Pier)-Mandalay Beach, Oxnard

Aamupuuro kitusiin ja matkaan. Ajoimme tarkoituksella Sunset Boulevardia pitkin emmekä menneet isommalle tielle. Heti Hollywoodista lähdettyä kaupungin vaihduttua West Hollywoodiin ja siitä Beverly Hillsiin ympäristö muuttui kuin taikaiskusta siistimmäksi. West Hollywoodissa ajoimme ketjukahvilan ohi, josta astui juuri ulos Anthony Bourdain! Aivan varmasti tai sitten salattu identtinen kaksoisveli.
Beverly Hills näytti olevan puistomainen kaupunginosa täynnä valtavien pensasaitojen ja muurien takana olevia omakotilinnoja.


Beverley Hillsin puistoja


Suunistimme kohti länttä Santa Monican laiturille. Olimme sen verran aikaisin paikalla, että auton sai itse laiturille parkkiin. Parkkimaksu 3$/alkava tunti, ei paha. Oli mukavan leppoisaa, kun ihmisiä ei ollut vielä paljoa kansoittamassa laituria. Otimme pakolliset kuvat Route 66 kyltin alla, haukkailimme meri-ilmaa ja joimme aamukahvit. Taas piti tuijottaa "regular" kokoista kahvimottia, joka vastaa Suomen pannullista.
Kuva laiturin päästä


Jatkoimme pian matkaa, nyt siis kohti pohjoista 1 tietä myöten. Liikkeellä oli paljon myös pyöräporukkaa, eikä ihme, varmasti mukava tie ajaa kiemurrellen Tyynen meren rantaa. Ilman lämpötilakin kohtuullinen 24C.


Saavuimme Oxnardiin Mandalay Beachille hieman puolen päivän jälkeen reissun toiseen Airbnb -paikkaan. Olin viestitellyt paikkaa vuokraavan rouvan kanssa ja olimme saaneet luvan tsekkautua taloon jo puolelta päivin. Avaimet löytyivät hyvin kiitos hyvien ohjeiden ja asetuimme nopeasti taloksi. Paikassa oli hyvä ohjeistus talon toiminnallisiin yksityiskohtiin. Mahtavaa! Nyt meillä olisi käytössä koko asunto ja kyllä olikin mukava paikka ensi silmäyksellä. Pieni takapiha grilleineen ja rantaan parin minuutin kävely. Päätimme heti pitää amerikkalaiseen tyyliin ja perjantain kunniaksi BBQ partyt. Kauppaan siis ja sieltä mukaan aamiaistarvikkeiden lisäksi salaattiainekset, valtavat possun lihapalat ja juomaa. Ilta olikin yksi mukavimmista reissulla.





Lopuksi rantakuva, meidän asunto on näiden takana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti